FLUDENT FRESH PRO CHLORHEXIDINE

Fludent Fresh Pro Chlorhexidine sisältää ainutlaatuista klooriheksidiinin ja fluorin yhdistelmää. Klooriheksidiini on antibakteerista, ja korkea fluoripitoisuus vahvistaa hampaiden pintoja ja estää karieksen muodostumista. Fludent Fresh Pro Chlorhexidinissä on raikas viileän mintun maku, ja se on täysin alkoholiton. Siksi se suojaa ärtynyttä ientä.

Sisältää: 0,1 % klooriheksidiiniä, 0,2 % natriumfluoridia. Ei sisällä alkoholia.

FLUDENT FRESH SUUVESI 0,2%

FreshCoolMint 500ml

Fluoria ja ksylitolia sisältävä suuvesi Fludent Fresh suojaa ja vahvistaa hampaita ja ehkäisee karieksen muodostumista eli se antaa hampaillesi kaksinkertaisen suojan. Fludent Fresh -suuvettä käytetään fluorihammastahnan lisänä.

Ei sisällä alkoholia. Korkea ksylitolipitoisuus 10%. Pullossa on kätevä annostelija joka varmistaa aina oikean annoksen.

FLUDENT FRESH HAMMASTAHNA

thumb Hammastahna

Fludent Fresh on mieto, piparmintun makuinen hammastahna. Tahna suojaa hampaitasi kaksinkertaisesti, koska se sisältää sekä fluoria että ksylitolia.

Fludent Fresh hammastahna soveltuu erinomaisesti myös herkkäsuisille tai aftaherkille, koska se ei sisällä natriumlauryylisulfaattia. Ksylitolipitoisuus 10%. Fluoripitoisuus 1450 ppmF.

FLUDENT 0,25 MG 200 fluori-imeskelytabletit

fludent hallonfludent anisfludent bananafludent piparminttufludent lemon

Fludent-imeskelytabletteja käytetään hammaskarieksen ehkäisyksi lapsilla, nuorilla ja aikuisilla. Fludent sisältää fluoria, jonka on osoitettu estävän hampaiden reikiintymistä. Fluori tekee kiilteestä kovemman ja kestävämmän happohyökkäyksiä vastaan. Imeskelytabletit sisältävät myös ksylitolia. Fluoritabletteja voi käyttää kun lapsi osaa imeskellä tabletin. Makuvaihtoehdot koko perheelle: minttu, anis, banaani, vadelma ja uutuutena lemon.

Fludent-imeskelytabletit sisältävät 0,25mg fluoridia ja makeutusaineena ksylitolia. Ehkäisee hammaskariesta. Annostuksessa tulee ottaa huomioon juomaveden ja muut mahdolliset fluorin lähteet. Itsehoitolääke - apteekista ilman reseptiä. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen ennen valmisteen käyttöä. Pakkauskoot 100, 200, 540.

Kaikki Fludent suunhoitotuotteet löydät apteekista!